Bemærk venligst, at vi mandag og tirsdag har en meget simpel aften- og frokostmenu.


Længere nede på siden finder du vores mere omfattende menu, som er tilgængelig fra onsdag til lørdag.


Om søndagen er vi kun åbne til frokost, og køkkenet lukker kl. 15.00.

AFTEN MENU MANDAG OG TIRSDAG


1 Ret 199,00

2 Retter 249,00

3 Retter 299,00


SNACKS


Focaccia Brød, Olivenolie, Havsalt 15,00

Grøn Salat - 15,00

Græske Oliven – 15,00

Saltede Nødder – 19,00


FORRETTER


Tartar – Kapers – Cognac – Chips – Radise 69,00

Vitello Tonnato - Kapers 69,00


HOVEDRETTER


Oksecuvette - Pommes - Asparges Broccoli - Portvinsauce - Dip 199,00

Lammeculotte - Kartoffelmos - Asparges Broccoli - Lammesauce 199,00


Burger Estragon - Pommes - Dip 179,00

Fish And Chips - Pommes - Dip - 149,00



DESSERTER


Gateau Marcel - Hvid Chokolade - Sorbet 79,00

Rabarber Kage - Sorbet - 79,00

Blåbær Cheesecake - Sorbet - 79,00

AFTEN MENU / ONSDAG-LØRDAG

AFTEN MENU

17.00 – 20.30


1 Ret 199,00

2 Retter 249,00

3 Retter 299,00

*Enkelte retter har en merpris


Vin Eller Øl Til

2 Retter – 99,00

3 Retter – 149,00


Den Store Oplevelse – 499,00

(Skal bestilles til hele bordet, Luminae sammensætter)


4 Serveringer, 4 glas matchede øl eller vin, brød, smør.


Snacks og Sides

(Per person)


Focaccia Brød, Olivenolie, Havsalt 15,00

Grøn Salat - 15,00

Græske Oliven – 15,00

Saltede Nødder – 19,00

Torskeskind – Ørredrogn – 25,00

Portvins Andepate - 25,00


Valgfri Dips


Extra Dip - 10,00

(Aioli, Chilli Mayo, Estragon Mayo, Cognac Mayo, Tartare, Ketchup)



2-3-4 Retter Menu Sammensætning


FORRETTER


Tartar – Kapers – Cognac – Chips – Radise 69,00


Kammusling – Hummer Bisque – Ærter - Ørredrogn 69,00


Vitello Tonnato – Kapers 69,00


Straciatella - Balsamico - Tomat - Pistacie 69,00


HOVEDRETTER


Signature Black Angus Cuvette – Portvinsauce 199,00


Dagens Fisk – Beurre Blanc Sauce 199,00


Lammeculotte – Lammedemiglace 199,00


Svinemørbrad - Roux Brun Sauce 199,00


Dagens Fisk - Beurre Blanc Sauce - 199,00


Sides til Hovedret:

Sprøde Pommes og Dip, Kartoffelmos med Bacon, Smørstegt Svampe, Smørstegt Nye Kartofler


Revet Frisk Sommertrøffel +49,00 kr.


DESSERTER


Gateau Marcel - Nødder Krokant -Sorbet 79,00


Blåbær Cheesecake - Sorbet 79,00


Rabarber Snitte - Sorbet 79,00


A La Carte


Burger Estragon – 189,00

Brioche, 200 gr. Bøf, syltet rødløg – Hjertesalat – Cheddar Ost – Bacon – Pommes – Estragon Dip


Pasta Tartufo – 199,00

Frisk pasta taglioni i cremet trøffel sauce, revet frisk sommertrøffel.


Pasta Bolognese – 149,00

Kødsovs braiseret i ovn for 18 timer, serveres med frisk pasta Ragatoni, Parmesan


Pasta Frutti Di Mare – 149,00

Skaldyrssovs, serveres med frisk pasta taglioni, parmesan, frisk persille


Pasta Carbonara – 149,00

(Kraftig og Saltet, ægte carbonara pasta lavet med kraftig Guanciale bacon, kraftig pecorino fåreost og frisk æg, uden fløde. Serveres med revet pecorino ost)


Pasta Vitello Gorgonzola – 149,00

Kalveculotte i cremet gorgonzola sauce, valnødder, muskatnød, serveres med frisk taglioni pasta


Plantebaseret Pasta Bolognese – 149,00

Plantebaseret Kødsovs braiseret i ovn for 6 timer, serveres med frisk pasta rigatoni, parmesan ost.


Småretter


Pizza – 79,00

Margherita – Pepperoni eller Skinke


Hot wings – 79,00

Paneret kyllingeinderfilet, pommes, valgfri dip


NOT wings – 79,00

BBQ Paneret blomkål, pommes, valgfri dip


Kyllingeinderfilet – 79,00

Paneret kyllingeinderfilet, pommes, valgfri dip


Fiske Nugget – 89,00

Øldej paneret torskefilet, pommes, valgfri dip