AFTEN MENU / TORSDAG-LØRDAG

MENU TASTING - OKTOBER


1 Ret 200,00

2 Retter 275,00

3 Retter 325,00

4 Retter 465,00

5 Retter 500,00


Skal bestilles til hele bordet!



Vin eller Øl Til

2 Retter – 125,00 kr.

3 Retter – 165,00 kr.

4 Retter – 205,00 kr.

5 Retter – 245,00 kr.


Den Store Oplevelse – 699,00 kr.

(Skal bestilles til hele bordet)

5 Serveringer, 5 glas matchede øl eller vin, brød/smør, snacks.




MENU TASTING - OKTOBER


TARTARE


Okseinderlår – Cognac Mayo – Jordskokker – Radise Karse


JOMFRUHUMMER


Smørpocheret jomfruhummerhaler – Hummer Bisque – Ørredrogn – Ærteskud


PERLEHØNE


Perlehøne – Gullerødspure – Kejserhatte – Estragon Sauce – Hvidløgspirer


CUVETTE


Oksecuvette – Selleri Pure – Rødbeder – Pommes Anna – Rødkål


PANNA


Panna Cotta – Jordbær Sauce – Crumble - Sorbet



A LA CARTE


Lammeculotte – 195,00 kr.

Ca. 300 gr. Lammeculotte, grillet kejserhatte, østershatte og kantareller svampe, lammedemiglace sauce, pommes anna, rødbeder.


Krogmodnet Estragon Burger – 169,00 kr.

Brioche – Krogmodnet Bøf 200 gr. – Crisp Salat – Estragon Mayo – Syltet Rødløg – Cheddar - Bacon


Krogmodnet BBQ Burger – 169,00 kr.

Brioche – Krogmodnet Bøf 200 gr. – Crisp Salat – BBQ Dressing - Mayo – Tomat - Syltet Rødløg – Cheddar


Pasta Carbonara – 155,00 kr.

Ingen fløde. Frisk pasta, æg, peber, Guanciale, pecorino romano fåreost.


Pasta Bolognese – 155,00 kr.

Kødsauce braiseret i ovn i 8 timer. Frisk pasta rigatoni. Serveres med pecorino romano fåreost.


Pasta Frutti Di Mare – 165.00 kr.

Tigerrejer, muslinger, calamari I cremet tomatsovs. Serveres med pecorino romano fåreost.


Pizza Salsiccia – 145,00

Tomatsovs, mozzarella, Salsiccia, Oliven


Pizza Salami Misti – 145,00

Tomatsovs, mozzarella, salami ventricina, guanciale, Salsiccia, oliven.


Piza Fungi – 145,00

Tomatsovs, mozzarella, kejserhatte, østershatte og kantareller svampe.


A LA CARTE


Til Børn


Paneret Kylling Inderfilet 69,00 kr.

Paneret kylling inderfilet med pommes og dip.


Pizza – 69,00 kr.

Margherita eller med skinke, tomatsovs, mozzarella ost.


Pasta – 69,00

Kødsovs braiseret i ovn for 8 timer, med pecorino romano fåreost.




Desserter


Gateau Marcel 69,00

Med æblekage crumble og rabarber sorbet


Panna Cotta 69,00

Klassisk panna cotta med jordbær kompot.


Blåbær Cheesecake 69,00

Serveres med æblekage crumble or rabarber sorbet.